Mevlid-i Nebi Haftası   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Bu sene Mevlid-i Nebi haftası okulumuzda bir çok etkinlilerin yanında salonprogramlarıyla kutlandı. Okulumuzun Manevi eğitim Koordinatörlüğü  tarafından İlkokullarda Peygamber Efendimize mektup yarışması, ortaokulda Paygamber efendimizin hayatını anlatan kitapları okuma ve anladığını anlatma etkinliği, Lisede DİB Peygamber Efendimizin Hayatı adlı kitabın okuması ve kitap tanıtım etkinliği yapıldı.Ayrıca koridor TV lerinde Peygamber efendimizi anlatan güzel ilahiler hafta boyunca öğrencilerin dinlemeleri sağlandı.
 19 Kasımda İlkokul öğrenci ve velilerine Mevlid-i Nebi programı çok duygulu anlara sahne oldu.Öğrencilerin MEK öğretmenleri rehberliğinde hazırladıkları program büyük beğeni topladı. Programlar 22 Kasım Ortaokul,26 Kasım Lise ve 30 kasımda tüm velilere yönelik olarak hazırlanıp sunulacaktır.