Gönüllü Özel Okullar Birliği Sene İstişare Toplantısı Yapıldı   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

13 Sene önce yola çıkarak  “Hayırlı Nesiller Yetiştirme” misyonunu yüklenen Gönüllü Özel Okullar Birliği 4 Kasım Pazar günü okulumuzda tam gün süren istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı. Ülkemizin farklı illerinde yer alan ve bulundukları illerin gözde okulları olan kurumlarımızın Genel Müdür ve Müdürlerinin katıldığı toplantı da, Gönüllü Özel Okulların geleceği, Özel Okullar nereye gidiyor, konularında beyin fırtınası gerçekleştirilen bir çalıştay yapıldı. Öğleden sonraki bölümde ise Antalya Bilim Olimpiyatları planlandı. Alınan kararların ardından misafirlerimizle çekilen hatıra fotoğrafların ardından iyi dilek temennisi ve dualarla yolcu ettik.